Nieuwe patienten

Als nieuwe patiënt krijgt u een langere afspraak voor een eerste controlebezoek bij 1 van onze tandartsen. Tijdens deze afspraak neemt de tandarts met u een gezondheidsvragenlijst door en indien nodig, worden er röntgenfoto's gemaakt.  We zullen uw tandartshistorie, de reeds aanwezige vullingen en dergelijke en de toestand van uw tandvlees invoeren in uw dossier. Ook wordt u gevraagd het dossier van uw vorige tandarts door te laten sturen voor de volledigheid van uw dossier bij ons.

Tijdens het controlebezoek worden geen behandelingen gedaan. Mocht er een behandeling nodig zijn dan wordt hier altijd een nieuwe afspraak voor gemaakt.

 

Vanaf 2008 zijn wij bij nieuwe patienten verplicht eenmalig uw identiteit te controleren. Wilt u bij uw eerste bezoek de verzekeringspasjes en legitimatiebewijzen van alle gezinsleden meenemen?

Gebruikt u langdurig medicijnen of heeft u algemene medische informatie die voor ons van belang kan zijn, laat dit dan bij uw eerste bezoek aan ons weten, ook als u twijfelt of het belangrijk is.

Als er een behandeling nodig is kijken wij zo veel mogelijk vooruit. Toch kan het soms handig zijn oude gegevens, bijvoorbeeld foto's, te hebben. Wij verzoeken u de vorige tandarts te vragen of deze de gegevens doorstuurt.

Behandeling van uw gebit is soms nodig om het gezond te houden. Daarnaast is er steeds meer aandacht voor het uiterlijk van uw gebit. Wij zijn geen "make-me-beautiful" kliniek, maar wij staan open voor wensen van uw kant. Laat het ons vooral weten als u zelf wensen of vragen heeft. Als het tandheelkundig verantwoord is kunnen wij misschien aan uw wensen tegemoetkomen.

 Contact opnemen

Voor afspraken bel met: 0528 27 95 13