Pagina wordt geladen ...

Onze praktijk

Tandpraktijk Aldente is sinds 2007 gevestigd in een nieuw pand op het terrein voor de Grittenborgh in Hoogeveen. U vindt ons tussen het hospice en Basic Fit langs de Harm Smeengelaan. Het pand met 6 behandelkamers kenmerkt zich door een strakke vormgeving met veel licht en ruimte. De technische voorzieningen zijn meer dan up-to-date te noemen. Er wordt gewerkt met een éénkamersysteem, waardoor de tandarts iedereen persoonlijke aandacht kan geven. Wij willen niet van patient naar patient "racen" en het werk door assistentes laten doen.

 

Vragen of klachten?

Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. Wat kunt u doen?

  • Blijf er niet mee zitten maar spreek ons erop aan! Dan proberen we er samen uit te komen. U kunt het best even vooraf contact leggen via de balie, zodat de tandarts tijd voor u kan maken.
  • U kunt ook kijken op Allesoverhetgebit.nl of uw vraag daar beantwoord kan worden. Of win telefonisch advies in bij het Tandheelkundig Tandheelkundig Informatiepunt TIP, tel. 0900 202 5012.
  • Is uw klacht nog niet opgelost, dan kunt u uw klacht indienen bij de KNMT https://www.knmt.nl/voor-patienten/help-ik-heb-een-klacht, de beroepsvereniging waar Aldente bij aangesloten is. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos tussen u en ons bemiddelen, met als doel alsnog een oplossing te vinden.
  • Komt u er ondanks de hulp van de klachtenfunctionaris niet uit, kunt u voor €75 een beroep doen op de Geschilleninstantie Mondzorg https://www.geschilleninstantiemondzorg.nl/. Dan wordt uw klacht door een commissie van vijf deskundigen beoordeeld.

Meer informatie

Voor meer informatie over mondzorg, behandelingen en kosten kunt u terecht op Allesoverhetgebit https://www.allesoverhetgebit.nl. Vragen kunt u stellen aan het Tandheelkundig Informatiepunt https://www.allesoverhetgebit.nl/contact/, tel. 0900 202 5012. Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door onze beroepsorganisatie KNMT.

 

sitemap | contact | website optimalisatie dotsolutions